Kineziológia

Mi a kineziológia?

 

A kineziológia segít, hogy újra összhangba kerüljünk önmagukkal. Egy olyan stresszoldási módszer ami segít feltárni élethelyzeteink valódi okát, és segítségével fel tudjuk dolgozni a régen átélt traumáinkat. A kezelések során az izomteszteléssel nagyon gyorsan és hatékonyan találunk rá a régi mintáinkra, amiket a testünk sejtszinten is elraktározott, majd egyszerű korrekciókkal feloldjuk az érzelmi blokkokat.
A kineziológia feloldja a negatív stresszt és segít továbblépni, nyugodtan döntéseket hozni. Az oldás alatt és közvetlen utána is érezhetünk egyfajta megkönnyebbülést, megszabadulunk a régóta cipelt terhektől. Az életünk nyugodtabb, boldogabb lehet.

 

 

Kiknek ajánlom?

A kineziológiát azoknak ajánlom, akik szeretnék megérteni az eddigi életük összefüggéseit, mert az izomteszt segítségével olyan korábbi élethelyzeteket fedünk fel, amiket régen elrejtettünk a tudatalattinkba.  Ezután ezek már csak emlékek maradnak, viszont a tanulságot levonva, meg tudjuk oldani a mostani élethelyzeteket, mert már látjuk és értjük, hogy mit miért tettünk a múltban, megértjük saját motivációnkat és szüleinkét is. Ennek következtében el tudjuk engedni a régi terheket, és könnyedebb boldogabb lesz az életünk!

Mennyi ideig tart egy kineziológiai oldás?

Átlagosan 1,5-2 órát vesz igénybe.

Mi történik az oldás során?

Megérkezés után néhány ráhangolódó gyakorlatot csinálunk, hogy “megérkezz” a napi rohanás után. Elkezdünk beszélgetni, majd ezután izomtesztelés következik. Az izomteszt segítségével megkeressük a jelenlegi élethelyzeted “gyökérokát”, azaz, azt az életkort, amikor valamiféle negatív élmény, trauma ért. Majd olyan gyakorlatokat végzünk, aminek a segítségével a múlt negatív élményeit el tudod engedni, fel tudod dolgozni.

Konkrét élethelyzeti elakadás lehet az önbizalom hiány, párkapcsolati konfliktus, stressz a munkahelyeden, vagy akár egy új életszakasz kezdete, ami félelmet, bizonytalanságot okoz benned. Az úgy nevezett régi mintákat, hitrendszereket megkeressük, és új mintákkal írjuk felül.

Hány alkalom kell egy témára?

Minden életút más, mégis átlagosan azt mondhatjuk, hogy 3-4 alkalom már nagyon nagy változásokat tud okozni az életünkben.

Gyerekeket is lehet kezelni kineziológiával?

Igen, lehet, bár egészen pici babákkal és kisgyerekekkel, úgy dolgozom, hogy az anyát kezelem és ezáltal a gyermek is jobban lesz. Első alkalommal minden esetben az anyával dolgozom.

Mi van ha nálam nem hat a módszer?

A kineziológia szinte kivétel nélkül alkalmazható bárkin. Ha viszont úgy érzed, hogy a személyiségéhez nem ez a módszer illik, akkor izomtesztelés segítségével pontosan meg tudjuk határozni, hogy neked most éppen az adott problémára melyik módszer (Theta Healing, Points of You) segítségével találunk a leggyorsabban megoldást. Természetesen az nagyon fontos, hogy Te is akarj változtatni.

Mennyibe kerül?

A 1,5 – 2 órás kezelés: 15.000 Ft/ alkalom

 


 
Az alábbi visszajelzéseket a klienseimtől kaptam:

Edina
“Veronika a kislányom óvodai beszoktatásában segített azáltal, hogy engem kezelt. Ő tapintatosan felteszi mindazokat a kérdéseket, amelyeket saját magunknak sem merünk feltenni, és ezen kérdésekre adott őszinte válaszok révén az ember eljut a számára leginkább elfogadható és kivitelezhető megoldáshoz. Hálás vagyok minden beszélgetésért”

Sz.Barbara
„Nagyon sokat segített nekem Veronika. A problémák amikkel hozzá fordultam könnyedén megoldódtak. Bátran ajánlom nagyon jó szakember és a személyisége is nagyon pozitív!”Ha úgy érzed, hogy az életed valamelyik területén elakadtál, keress bátran és szívesen segítek hogy újra rátalálj önmagadra, és harmonikus, boldog életet élhess!
Szeretettel várom a jelentkezésed!
Kincses Veronika
20/526-9111