Ismét véget ér egy év. Ilyenkor sokan számot vetünk, hogy mi is történt az elmúlt évben. A párommal december 31.-én évek óta átbeszéljük az adott évben elért sikereket és nehézségeket, majd levonjuk a következtetéseket. Ez azért is nagyon fontos, mert sok esetben az ember el is felejti, hogy mennyi mindent elért, mennyi mindenben fejlődött, és hogy ez által mennyi mindenre lehet büszke.

❓Te mit emelnél ki a 2018-as évedből? Mire vagy büszke?

Előfordul, hogy új embereket ismerünk meg, akik az adott élethelyzetünkben nagyon támogatóak a számunkra és mi is segítjük az ő fejlődésüket. Az is lehet, hogy más emberi kapcsolatokat el kell engednünk, mert már megváltoztunk, tovább fejlődtünk vagy más irányba megy az életünk. Ezek az elengedések mindig okoznak egyfajta szomorúságot, és ez teljesen természetes. Azt gondolom, hogy mégis nagyon fontos, hogy a saját utunkon maradjunk, és akik tudnak támogatni minket, azok úgyis ott lesznek velünk.

❗Merjünk változtatni:

✔Engedjük el, ami már nem támogat minket és engedjük be az újat!

✔Kezdjünk bele új dolgokba, menjünk olyan helyekre ahol még nem jártunk,

✔Próbáljunk ki új vagy régen elfelejtett sportokat, kóstoljunk meg új ételeket!

✔Érezzük az élet ízét! Élvezzük azt, hogy élünk!

Felesleges halogatni, hogy majd máskor neki látunk, mert az évek elszállnak, és ha nem fejlődik a személyiségünk, akkor ez megakadályozza, azt, hogy valóban önmagunk lehessünk. Amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor járjuk a saját életutunkat és nem másét.

✅  Te is változtathatsz!

Ezekkel a gondolatokkal kívánok szép napokat, jó ünneplést és sikeres 2019-es évkezdést!
🎉
Szeretettel: Veronika

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük