Mi történik a konzultáció során?

Megérkezel és csinálunk néhány ráhangolódó gyakorlatot, hogy megérkezz a napi rohanás után, majd elkezdjük a vezetett meditációt. Ennek keretében, ránézünk azokra az elakadásokra, amik nem engedik, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Lehet ez önbizalom hiány, párkapcsolati konfliktus, stressz a munkahelyeden, vagy akár egy új életszakasz kezdete, ami félelmet, bizonytalanságot okoz benned. Az úgy nevezett régi mintákat, hitrendszereket megkeressük, és új mintákkal írjuk felül. Ezután megbeszéljük, hogy mikor találkozunk legközelebb.

Mennyi ideig tart egy Theta healing konzultáció?

Az idő alatt, míg ott vagy, csakis Rád és az élethelyzetedre figyelek. Ítélkezés nélkül, őszintén hallgatom, azt amit megosztasz velem. Segítek neked, hogy megláss olyan összefüggéseket, amik abban segítenek, hogy tovább tudj lépni. A kezelés 60-75 perces.

Hány alkalom kell egy témára?

Minden életút más, mégis átlagosan azt mondhatjuk, hogy 4-6 alkalom már nagyon nagy változásokat tud okozni az életünkben.

Gyerekeket is lehet kezelni theta-val?

Igen, lehet, bár egészen pici babákkal és kisgyerekekkel, úgy dolgozom, hogy az anyát kezelem és ezáltal a gyermek is jobban lesz.

Mi van, ha nálam nem hat a módszer?

A theta healing módszer szinte kivétel nélkül alkalmazható bárkin. Ha viszont úgy érzed, hogy a személyiségéhez nem ez a módszer illik, akkor izomtesztelés segítségével pontosan meg tudjuk határozni, hogy neked most éppen az adott problémára melyik módszer (Kineziológia, Points of You) segítségével találunk a leggyorsabban megoldást. Természetesen az nagyon fontos, hogy Te is akarj változtatni, gyere el és tedd meg a következő lépéseket.

Mennyibe kerül?

Az idő alatt, míg ott vagy, csakis Rád és az élethelyzetedre figyelek. Ítélkezés nélkül, őszintén hallgatom, azt amit megosztasz velem. Segítek neked, hogy megláss olyan összefüggéseket, amik abban segítenek, hogy tovább tudj lépni. A kezelés 60-75 perces, melynek ára: 30.000 Ft/ alkalom, ha egy összegben szeretnéd befizetni a díjat, akkor 111.000 ft/4 alkalom.

Ha úgy érzed, hogy az életed valamelyik területén elakadtál, keress bátran és szívesen segítek hogy újra rátalálj önmagadra, és harmonikus, boldog életet élhess!

Szeretettel várom a jelentkezésed!

Újra összhangban, önmagaddal és másokkal!