Theta healing tanfolyam időpontok

2024 Június 21-22-23 (Pént-Szom-Vas)

Online tanfolyam zoomon

A Theta healing, egy önismereti technika. Egy olyan módszer, minek a segítségével meg tudod változtatni az egész életedet! Teljesen mindegy, hogy melyik élet területeden van elakadásod. Legyen az útkeresés, párkapcsolat, gyereknevelés, nőiességes megélése, bőség megélése.

Minden elakadásunk oka valamilyen régi számunkra már nem támogató hitrendszer, amit generációkon át hozunk magunkkal. Amikor ezeket felismerjük, akkor tudunk rajtuk változtatni.

Az életed egy-egy területén elakadtál? Változtatnál, de nem tudod hogyan?

 • Nem érkezik a gyermekáldás?
 • A párkapcsolatod nem úgy működik, ahogy szeretnéd?
 • Nincsen párkapcsolatod, de szeretnél?
 • Nem tudod, mi lenne a megfelelő munka számodra?
 • Nehezen boldogulsz új helyzetekben?
 • Nehezen hozol meg egy döntést?

Nem vagy egyedül! Tarts velem a következő theta healing tanfolymon, és alakítsd át életedet úgy, ahogy csak szeretnéd! Keress meg e-mailen vagy telefonon, ha kérdéseid vannak!

Ingyenes 15 perces telefonos konzultációban megválaszolom a legfontosabb kérdéseidet!

 

Szánsz magadra 3 napot? 

A létszám korlátozott!

Jelentkezz még ma!

 

Ha segítőként dolgozol, mint pl. kineziológus, coach, művészetterapeuta, jógaoktató, ahol fontos a saját mély önismereted fejlesztése akkor egy hatékonyabb módszerrel tudod támogatni magadat és/vagy a hozzád fordulókat!

Olyan lehetőséget kapsz a kezedbe, amit a hétköznapi életben, bármilyen megoldandó feladathoz segítségül tudsz hívni.

 • Munkahelyi stressz csökkentésére
 • Családi kapcsolatok javítására
 • Gyerekneveléssel kapcsolatban

De akár:

 • Életfeladatod megismerésére
 • Önmagad elfogadására, szeretetére
 • Anyagi biztonság megteremtéséhez

 

 

 

Amit megtanulsz a ThetaHealing® alaptanfolyamon

 • Thetahealing® alapok, történet
 • Kapcsolódás a Feltétel Nélküli Szeretet teréhez – Theta állapot elérése
 • Izomtesztelés
 • Leolvasás technikája, intuíció kibontakoztatás
 • Feltétel nélküli szeretet energiájának alkalmazása
 • A létezés síkjainak ismertetése
 • Hitrendszerek megismerése
 • Letöltések – pozitív minták, amik támogatnak
 • Ásás technikája
 • Manifesztációs gyakorlat
 • Energetikai tisztítások
 • Lélektöredékek visszahívása és küldése
 • Pszichikai támadások kivédése
 • A jövő leolvasásának módszere
 • A Fiatalság és Vitalitás programok

A tanfolyamon hivatalos magyar nyelvű jegyzetet, és könyvet kapsz. A tanfolyam elvégzése után Think®által elismert tanúsítványt adok át.

A tanfolyam elvégzése után gyakorló alkalmakon vehetsz részt, hogy egyre magabiztosabban használd az elsajátított tudást.

A tanfolyamra korlátozott számban lehet jelentkezni, ezért a foglaló befizetésével biztosíthatod a helyedet.
(25.000 Ft – 2024. május 30.-ig). A tanfolyam kezdéséig a teljes összeget kérlek utald át. Részleteket küldöm a jelentkezés után.

Ha nem mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon kérlek jelezd a tanfolyam előtt 5 nappal. A befizetett összeget másik tanfolyamra, vagy személyes konzultációra is fel tudod használni.

Tanfolyam díja:
145.000 Ft
Ismétlőknek 72.000 Ft

Részletfizetés

3 x 48.800 Ft

Jelentkezés: https://forms.gle/udBWtM3tbPVpMLDu5

Ha nem működne a link, kérlek másold be egy keresőbe, és onnan meg tudod nyitni. 🙂

Ösztöndíj kérhető, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Privát üzenetben vagy emailen:

info@ujraosszhangban.hu

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran!

Újra összhangban, önmagaddal és másokkal!

Kérek időpontot

2 + 10 =

Ügyfeleim

Rólam mondták

{

„Sokat jelentett, hogy tudtam Neked is sokat kellett várnod és küzdened azért, hogy Anya lehess. Ezáltal úgy éreztem maximálisan átérzed, megérted amin keresztül megyek

Azt, hogy bár sose hittem el magamról, erős vagyok, és elérhetem, amit kitűzök célként.

fogászati asszisztens, édesanya”

0.5
{

Amikor jön a “hűűűhaaaaa” érzés…, amikor rájössz, hogy ez milyen igaz… no, akkor kezded átrendezni (főleg) a fejedben a dolgokat! Amikor rájössz, hogy csak a tükröt láttad és már bőven itt volt az ideje, hogy a méltatlankodás helyett, észre vedd, hogy a saját hozzáállásodon kell változtatni, vagyis magadat kell az első helyre helyezni és akkor kb. minden ezzel kapcsolatos problémád megoldódik.
Számomra, már csak “hab a tortán” , hogy a veled való (teljesen más témával kapcsolatos) beszélgetés közben jött, ez a “hűűűűhaaaaa” érzés. Persze, idő kell, hozzá, hogy sikerüljön magunkat az első helyre helyeznünk, de hálás vagyok Neked (és a Sorsnak), hogy általad indultam el ezen az úton.
Köszönök Mindent és további sok sikert kívánok az életben.

5
Huszta Valéria
{

Utazás Önmagammal Azt mondják, lakva ismerszik meg az ember. Nos sok esetben nem ez valósul meg elsőre egy párkapcsolatban, inkább egy romantikus utazás az amire befizetnek. Új helyek, új élmények, új impulzusok érik az utazót, így teljesen más képet kaphat róla a társa, mint amit megszokott tőle a szürke hétköznapokban. Én ugyanezt a különös helyzetet kezdtem érezni Önmagammal kapcsolatban, minden egyes Veronikánál eltöltött óra után. Szépen lassan megismertem a saját, valódi jellemem. Ezzel együtt pedig rengeteg segítséget és erőt kaptam, hogy az általam megismert új ÉN-t meg tudjam érteni, és a későbbiekben működőképesebben tudjak vele együtt élni. Bár még fiatal vagyok, a sors eddig elég sok nehézséget, terhet tartogatott számomra. Ezeket egyedül nem tudtam volna magamtól lepakolni, hogy ne kelljen tovább cipelnem. Igazán szerencsésnek gondolom magam, hiszen sikerült elsőre olyan szakembert találnom, aki tényleg akart nekem segíteni. Hitte azt, hogy fel fogjuk tudni oldani azokat a terheket, amikhez valamiért görcsösen ragaszkodtam. Ezekkel a súlyokkal nehezen tudtam volna tovább lépni az életemben. Köszönöm, ezt a szót ezerszer ismételhetném, akkor sem fejezné ki teljesen azt a hálát, amit érzek. Veronika remek szakember, már a legelső alkalommal egy hullámhosszra kerültünk. Nyílt személyisége és segítőszándéka az, ami miatt én Őt bármelyik ismerősömnek ajánlanám, és ha újrakezdeném az utazást Önmagammal, akkor is Őt választanám segítőmnek.

5
Tünde
{

Veronika a kislányom óvodai beszoktatásában segített azáltal, hogy engem kezelt. Ő tapintatosan felteszi mindazokat a kérdéseket, amelyeket saját magunknak sem merünk feltenni, és ezen kérdésekre adott őszinte válaszok révén az ember eljut a számára leginkább elfogadható és kivitelezhető megoldáshoz. Hálás vagyok minden beszélgetésért

5
Edina
{

Vera maximálisan rávilágít a problémára és annak megoldására. Nála nincs lehetetlen. Ki kell próbálni és tapasztalható a hatás. Nekem segített!!

5
Katalin
{

Verát az egyik ismerősöm ajánlotta, miután súlyosabbnál súlyosabb betegségeim kialakulásának okára kerestem a válaszokat. Mindjárt az első alkalommal kiderült számomra, hogy jó kezekbe kerültem. Olyan összefüggésekre jöttem rá a segítségével, amire soha nem is gondoltam volna. Azóta is minden találkozás egy felüdüléssel ér fel, alig várom hogy mehessek hozzá  Köszi Vera!!

5
Nikoletta
{

Verát a sors keze vezette a szalonba, ahol dolgozom. Rögtön éreztük, hogy “közösen rezgünk”. Nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. Évek óta kutatom a számtalan egészségi problémámra a megoldást. Éreztem, hogy mindig egy darabka a hatalmas kövemből letöröget, de a Veránál tapasztaltam meg az igazi áttörést. Ott elkezdtük nála és itthon tudtam folytatni. Sokkal jobban vagyok. Köszönöm!

5
B.
{

Kedves, őszinte, nyílt szívű szakember, akit jó szívvel ajánlok mindenkinek. Kisbabám miatt nagyon nehéz az időpontegyeztetés, engem már ott megnyert, hogy ő hozott áldozatot azért, hogy összejöhessen a találkozó.
Köszönöm szépen a közös munkát.

5
V. ildikó