Theta Healing

 

Mi a Theta Healing?

Természetes állapotban mindenki tartózkodik theta állapotban, az ébrenlét és alvás közötti állapot ez, reggelente az ébredés előtti időszakban is thetában vagyunk. A theta healing terápiában, theta healing technikával ezt a meditációs állapotot idézzük elő.

Kiknek ajánlom?

A theta healinget azoknak ajánlom, akik szeretnének egy vezetett meditációban rálátni az életük helyzeteire, akik már tudnak meditálni, vagy még nem tudnak és szeretnék megismerni ezt a „theta agyhullámot”, amiben az egónk nem nyomja el az érzéseinket, nem fedi el a valóságot előlünk.  Előképzettség nem szükséges, mert a meditációt én vezetem. A hatás nagyon hasonló, mint a kineziológiánál, mert a régi mintákat felülírva, könnyebben meg tudjuk oldani az jelen élethelyzeteink feladatait!

Mi történik a konzultáció során?

Megérkezel és csinálunk néhány ráhangolódó gyakorlatot, hogy megérkezz a napi rohanás után, majd elkezdjük a vezetett meditációt. Ennek keretében, ránézünk azokra az elakadásokra, amik nem engedik, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Lehet ez önbizalom hiány, párkapcsolati konfliktus, stressz a munkahelyeden, vagy akár egy új életszakasz kezdete, ami félelmet, bizonytalanságot okoz benned. Az úgy nevezett régi mintákat, hitrendszereket megkeressük, és új mintákkal írjuk felül. Ezután megbeszéljük, hogy mikor találkozunk legközelebb.

Mennyi ideig tart egy Theta healing konzultáció?

Átlagosan 1,5-2 órát vesz igénybe.

Hány alkalom kell egy témára?

Minden életút más, mégis átlagosan azt mondhatjuk, hogy 3-4 alkalom már nagyon nagy változásokat tud okozni az életünkben.

Gyerekeket is lehet kezelni theta-val?

Igen, lehet, bár egészen pici babákkal és kisgyerekekkel, úgy dolgozom, hogy az anyát kezelem és ezáltal a gyermek is jobban lesz.

Mi van ha nálam nem hat a módszer?

A theta healing módszer szinte kivétel nélkül alkalmazható bárkin. Ha viszont úgy érzed, hogy a személyiségéhez nem ez a módszer illik, akkor izomtesztelés segítségével pontosan meg tudjuk határozni, hogy neked most éppen az adott problémára melyik módszer (Kineziológia, Points of You) segítségével találunk a leggyorsabban megoldást. Természetesen az nagyon fontos, hogy Te is akarj változtatni, gyere el és tedd meg a következő lépéseket.

 


Az alábbi visszajelzéseket a klienseimtől kaptam:

V.Ildikó:
Kedves, őszinte, nyílt szívű szakember, akit jó szívvel ajánlok mindenkinek. Kisbabám miatt nagyon nehéz az időpontegyeztetés, engem már ott megnyert, hogy ő hozott áldozatot azért, hogy összejöhessen a találkozó.
Köszönöm szépen a közös munkát

Vera maximálisan rávilagít a problemára és annak megoldására!
Nála nincs lehetetlen!
Ki kell próbalni és tapasztalható a hatás!!!
Nekem segített!!


 
Ha úgy érzed, hogy az életed valamelyik területén elakadtál, keress bátran és szívesen segítek hogy újra rátalálj önmagadra, és harmonikus, boldog életet élhess!
Szeretettel várom a jelentkezésed!
Kincses Veronika
20/526-9111