Rólam

Ki vagyok én?

Kincses Veronika vagyok kineziológus, önbizalom tréner. Szívből örülök, hogy rátaláltál honlapomra.

 Talán most tetted meg az első lépést, hogy elindulj a változás útján.

A karrierem évekig felfele ívelt különböző multinacionális cégeknél, de úgy éreztem más irányba kell terelnem az életemet. Jó néhány testi-lelki erőpróba után, amivel meg kellett küzdenem, találtam rá a kineziológiára. Nekem nagyon sokat segített, és akkor én is eldöntöttem mást szeretnék csinálni, mint az eddigiek, és én is segíteni szeretnék másoknak.

Eldöntöttem, változtattam és 8 éve kineziológusként dolgozom.


És hogy miért lettem kineziológus?

Leírom a saját történetemet…

Több mint 8 évvel ezelőtt az életem nagyon nem olyan volt, amilyet szerettem volna. Külföldön éltem, egy jónak mondható állásom volt, mégis úgy éreztem, hogy nem vagyok a helyemen. Nem voltak igazán barátaim, és nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben, már testi tüneteim is voltak, fájt a hasam, nem tudtam se aludni se enni rendesen. Ebben az időben, úgy alakult, hogy találkoztam egy kineziológussal. Elkezdtem járni hozzá, és a nagy káoszból, ami akkoriban bennem volt, egyre jobban kitisztultak a dolgok. Sokat dolgoztunk együtt, azért, hogy megértsem a szüleimet, a bennem lakozó félelmeket feloldjuk, a fájdalmakat elengedjem és az ürességet újra átvegye a tettre kész énem, az a mosolygós vidám nő, aki egy időre eltűnt belőlem.

Ekkor úgy döntöttem, hogy én is meg akarom tanulni ezt a módszert és elkezdtem bújni az internetet,  hogy hol tanulhatok kineziológiát, mert úgy éreztem végre megvan, amit szeretnék csinálni! Óriási motiváció vett erőt rajtam, és hamarosan a heti munkám mellett hétvégenként tanfolyamra jártam. Teljesen mindegy volt, hogy mennyire voltam fáradt, mert nagyon élveztem már a tanulást is. Egy hölgy, aki a kineziológia, „one brain” ágát tanította nekünk, nagyon hiteles és inspiráló személy volt. Eleinte egymáson gyakoroltuk az izomtesztelést és az oldásokat. Egyre jobban élveztem és éreztem, hogy ez az én utam.

Így elindultam azon az úton, amin ma is járok, mert most már az a munkám, hogy másoknak segítek visszanyerni az életüket, segítek új célokat kitűzni és el is érni azokat!

Minden nap úgy kelek fel, hogy olyasmit csinálok, amivel másoknak segíthetek és közben még én is fejlődöm nap, mint nap!

A tanulást manapság sem hagytam abba, hiszen amikor úgy érzem, hogy nekem és a klienseimnek is új irányra van szüksége, akkor újabb tanfolyamokon veszek részt, amik hozzájárulnak a folyamatos fejlődésemhez.

Ha úgy érzed, szeretnéd visszahozni az összhangot, a boldogságot, a harmóniát az életedbe, akkor keress meg és örömmel segítek, hogy újra önmagad lehess!

Szeretettel: Veronika