Points of you

Kezdőlap 9 Points of you

Mi a Points of you és kiknek ajánlom?

A points of you, coaching módszert azoknak ajánlom, akik nagyon racionálisan gondolkodnak, ez a módszer fotóterápiás kártyák segítségével mutat rá az adott élethelyzet más aspektusaira, vagyis olyan megoldások jutnak eszünkbe, amire a beszélgetés előtt sosem gondoltunk.

A kártya nevét, úgy is értelmezhetjük, hogy „points of view” vagyis egy másik nézőpont. A hatás, illetve a lehetséges megoldások már a beszélgetések közben megszületnek. A folyamatot azzal is támogatom, hogy kérdésekkel segítek, hogy megengedd magadnak az új ötletek felbukkanását, félelem és szorongás nélkül. Az adott élethelyzetet ebben az esetben is könnyebben meg tudod oldani.

Mennyi ideig tart egy points of you konzultáció?

60-75 perc teljes figyelem, amit arra szánunk, hogy közelebb kerülj a benned lakozó megoldáshoz.

Mi történik a konzultáció során?

Megérkezel és csinálunk néhány ráhangolódó gyakorlatot, hogy megérkezz a napi rohanás után. Majd húzol néhány points of you kártyát, a témáddal kapcsolatban. Ezután olyan kérdéseket teszek fel, amik segítenek új szemszögből rálátni az adott élethelyzetedre. Lehetséges megoldásokról beszélgetünk, mert amikor benne vagyunk egy adott konfliktusban, akkor nem látjuk azt, hogy mennyiféle megoldás lehetséges. Azaz ránézünk azokra az elakadásokra, amik nem engedik, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Lehet ez önbizalom hiány, párkapcsolati konfliktus, stressz a munkahelyeden, vagy akár egy új életszakasz kezdete, ami félelmet, bizonytalanságot okoz benned.

Hány alkalom kell egy témára?

Minden életút más, mégis átlagosan azt mondhatjuk, hogy 4-5 alkalom már nagyon nagy változásokat tud okozni az életünkben.

Gyerekeket is lehet kezelni points of you-val?

Igen, lehet, bár egészen pici babákkal és kisgyerekekkel, úgy dolgozom, hogy az anyát kezelem és ezáltal a gyermek is jobban lesz. 8 éves kor körül már használhatjuk ezt a módszert. Első alkalommal azonban mindenképpen csak az anyukával dolgozom.

Mi van, ha nálam nem hat a módszer?

A Points of You módszer szinte kivétel nélkül alkalmazható bárkin. Ha viszont Te úgy érzed, hogy a személyiségéhez nem ez a módszer illik, akkor izomtesztelés segítségével pontosan meg tudjuk határozni, hogy neked most éppen erre a problémára melyik módszer (Kineziológia, Theta Healing) segítségével találunk a leggyorsabban megoldást. Természetesen az nagyon fontos, hogy Te is akarj változtatni, gyere el és tedd meg a következő lépéseket.

Mennyibe kerül?

Az idő alatt, míg ott vagy, csakis Rád és az élethelyzetedre figyelek. Ítélkezés nélkül, őszintén hallgatom, azt amit megosztasz velem. Segítek neked, hogy megláss olyan összefüggéseket, amik abban segítenek, hogy tovább tudj lépni. A kezelés 60-75 perces, melynek ára: 30.000 Ft/ alkalom, ha egy összegben szeretnéd befizetni a díjat, akkor 111.000 ft/4 alkalom.

Ha úgy érzed, hogy az életed valamelyik területén elakadtál, keress bátran és szívesen segítek hogy újra rátalálj önmagadra, és harmonikus, boldog életet élhess!
Szeretettel várom a jelentkezésed!
Újra összhangban, önmagaddal és másokkal!

Kérek időpontot

2 + 2 =

Ügyfeleim

Rólam mondták

{

Amikor jön a “hűűűhaaaaa” érzés…, amikor rájössz, hogy ez milyen igaz… no, akkor kezded átrendezni (főleg) a fejedben a dolgokat! Amikor rájössz, hogy csak a tükröt láttad és már bőven itt volt az ideje, hogy a méltatlankodás helyett, észre vedd, hogy a saját hozzáállásodon kell változtatni, vagyis magadat kell az első helyre helyezni és akkor kb. minden ezzel kapcsolatos problémád megoldódik.
Számomra, már csak “hab a tortán” , hogy a veled való (teljesen más témával kapcsolatos) beszélgetés közben jött, ez a “hűűűűhaaaaa” érzés. Persze, idő kell, hozzá, hogy sikerüljön magunkat az első helyre helyeznünk, de hálás vagyok Neked (és a Sorsnak), hogy általad indultam el ezen az úton.
Köszönök Mindent és további sok sikert kívánok az életben.

5
Huszta Valéria
{

Utazás Önmagammal Azt mondják, lakva ismerszik meg az ember. Nos sok esetben nem ez valósul meg elsőre egy párkapcsolatban, inkább egy romantikus utazás az amire befizetnek. Új helyek, új élmények, új impulzusok érik az utazót, így teljesen más képet kaphat róla a társa, mint amit megszokott tőle a szürke hétköznapokban. Én ugyanezt a különös helyzetet kezdtem érezni Önmagammal kapcsolatban, minden egyes Veronikánál eltöltött óra után. Szépen lassan megismertem a saját, valódi jellemem. Ezzel együtt pedig rengeteg segítséget és erőt kaptam, hogy az általam megismert új ÉN-t meg tudjam érteni, és a későbbiekben működőképesebben tudjak vele együtt élni. Bár még fiatal vagyok, a sors eddig elég sok nehézséget, terhet tartogatott számomra. Ezeket egyedül nem tudtam volna magamtól lepakolni, hogy ne kelljen tovább cipelnem. Igazán szerencsésnek gondolom magam, hiszen sikerült elsőre olyan szakembert találnom, aki tényleg akart nekem segíteni. Hitte azt, hogy fel fogjuk tudni oldani azokat a terheket, amikhez valamiért görcsösen ragaszkodtam. Ezekkel a súlyokkal nehezen tudtam volna tovább lépni az életemben. Köszönöm, ezt a szót ezerszer ismételhetném, akkor sem fejezné ki teljesen azt a hálát, amit érzek. Veronika remek szakember, már a legelső alkalommal egy hullámhosszra kerültünk. Nyílt személyisége és segítőszándéka az, ami miatt én Őt bármelyik ismerősömnek ajánlanám, és ha újrakezdeném az utazást Önmagammal, akkor is Őt választanám segítőmnek.

5
Tünde
{

Veronika a kislányom óvodai beszoktatásában segített azáltal, hogy engem kezelt. Ő tapintatosan felteszi mindazokat a kérdéseket, amelyeket saját magunknak sem merünk feltenni, és ezen kérdésekre adott őszinte válaszok révén az ember eljut a számára leginkább elfogadható és kivitelezhető megoldáshoz. Hálás vagyok minden beszélgetésért

5
Edina
{

Vera maximálisan rávilágít a problémára és annak megoldására. Nála nincs lehetetlen. Ki kell próbálni és tapasztalható a hatás. Nekem segített!!

5
Katalin
{

Verát az egyik ismerősöm ajánlotta, miután súlyosabbnál súlyosabb betegségeim kialakulásának okára kerestem a válaszokat. Mindjárt az első alkalommal kiderült számomra, hogy jó kezekbe kerültem. Olyan összefüggésekre jöttem rá a segítségével, amire soha nem is gondoltam volna. Azóta is minden találkozás egy felüdüléssel ér fel, alig várom hogy mehessek hozzá  Köszi Vera!!

5
Nikoletta
{

Verát a sors keze vezette a szalonba, ahol dolgozom. Rögtön éreztük, hogy “közösen rezgünk”. Nagyon jól tudtunk együtt dolgozni. Évek óta kutatom a számtalan egészségi problémámra a megoldást. Éreztem, hogy mindig egy darabka a hatalmas kövemből letöröget, de a Veránál tapasztaltam meg az igazi áttörést. Ott elkezdtük nála és itthon tudtam folytatni. Sokkal jobban vagyok. Köszönöm!

5
B.
{

Kedves, őszinte, nyílt szívű szakember, akit jó szívvel ajánlok mindenkinek. Kisbabám miatt nagyon nehéz az időpontegyeztetés, engem már ott megnyert, hogy ő hozott áldozatot azért, hogy összejöhessen a találkozó.
Köszönöm szépen a közös munkát.

5
V. ildikó